Новомосковські ліцеїсти стали переможцями мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

З 2010 року проводиться  Міжнародний  мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Щорічно він перетворюється на великий марафон, упродовж якого юнаки та дівчата змагаються за звання кращих знавців української мови і літератури.

Новомосковський міський ліцей «Самара» постійно приймає участь у такому важливому конкурсі, вшановуючи пам’ять та творчу спадщину Тараса Григоровича Шевченка, підносячи престиж української мови і літератури серед молодого покоління.

Цього разу наші ліцеїсти знову стали переможцями та вибороли такі місця:

Довженко Лоліта  (8-Б) – І місце

Романенко Дарина (10-Б) - І місце

Волкова Поліна  (7-Б) - ІІ місце

Кривенко Данило (11-Б) – ІІ місце

Кім Даниїл (9-Б) – ІІІ місце

«Ми вітаємо наших юних філологів, знавців української мови та творчої  спадщини Великого Кобзаря, які своїми досягненнями стверджують важливість вивчення рідної мови, розуміння ідей Шевченка, які ніколи не втратять своєї актуальності.

Наша щира вдячність вчителям української мови та літератури Каземір Світлані Миколаївна та Гончаровій Валентині Степанівні за сумлінну роботу з обдарованими ліцеїстами та популяризацію творчого спадку Т.Г.Шевченка!», - зазначила адміністрація Новомосковського ліцею «Самара».