Новомосковські вогнеборці продовжують проводити профілактичні бесіди з мешканцями міста

6 грудня рятувальники 31-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровський області з метою попередження пожеж та інших надзвичайних ситуацій, загибелі людей на них, провели інформаційно-розяснювальну роботу з мешканцями міста Новомосковська по вулиці Кущівська.

В ході профілактичного заходу співробітники ДСНС  попередили батьків пильніше наглядати за дітьми. Нещастя з дітьми стається саме тоді, коли вони залишаються на самоті – коли працюють електропобутові прилади та є вільний доступ до сірників та запальничок. Порадили не допускати експлуатацію  опалювальних печей з порушеннями правил монтажу, не розміщувати обігрівачі поблизу легкозаймистих предметів, не обігрівати житло газовими, саморобними та несправними електрообігрівачам і т.д.

Також довели дорослим та дітям заходи безпеки у період ожеледиці. Порадили не ходити краєм проїжджої частини, не перебігати проїжджу частину під час снігопаду та в ожеледицю і т.д. Для якісного засвоєння застережень співробітники ДСНС вручили співрозмовникам профілактичні листівки «Бережіть своє житло від пожеж» та іншу наочну агітацію.

Шановні громадяни! Не чекайте коли біда прийде до вашої оселі. Виявляйте обережність у поводженні з вогнем. У разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером “101”.