Новомосковським школярам розповіли про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх

13 жовтня в юнацькому відділі Новомосковської центральної міської бібліотеки пройшла зустріч в рамках засідання юридичної агенції «Феміда» під назвою «Біля небезпечної межі». Бібліотекарка Тетяна Михайлова разом з адвокатесою Оленою Волошиною у дружній, але серйозній атмосфері, спілкувалися з учнями гімназії № 15.

Зараз дуже часто можна почути "Щоб бути модним, треба вживати спиртні напої, палити; щоб бути популярним, треба ризикуючи власним життям і не тільки, зняти відео для Тік – Току, та зібрати побільше лайків". Сьогодні молодь не замислюється над наслідками своїх вчинків. Але наслідки можуть бути жахливими як для молодих людей, так і для їх батьків.

Зважаючи на те, що з кожним роком в Україні збільшується кількість злочинів, скоєних неповнолітніми, говорили про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, нагадали про здоровий спосіб життя і те, що він завжди у тренді! Олена Вікторівна, як завжди, викликала фурор серед молоді, адже вміє спілкуватися з ними однією мовою та легко доносить складні теми! Учні активно вступали в діалог з лекторкою та ставили багато запитань.