Новомосковський Терцентр відновив свою роботу з дотриманням усіх карантинних норм

З 25 травня 2020 року, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальний послуг) м. Новомосковська розпочав роботу з дотриманням карантинних вимог. Усі працівники установи використовують захисні маски, разові рукавички, антисептичні засоби для рук. Сестра медична Іванова Олена Степанівна провела позачерговий інструктаж щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції та дій при симптомах інфекційного захворювання.

Перший захід після карантину був присвячений Дню вишиванки, в якому прийняли участь клубні об’єднання «Геть самотність», «Едельвейс» та «Валентина», які зібралися в стінах клубу Терцентру для вшанування традицій українського народу.

Усі присутні співали пісні та зачитували вірші присвячені українській вишивці. На при кінці свята, всі охочі вписали свої імена до «Родинного дерева Терцентру», як символ того, що український народ єдиний та дружній.

Відділення денного перебування дітей з інвалідністю поки працює з вихованцями дистанційно, надаючи рекомендації щодо навчання.