Новомосковський район: бійці ДСНС врятували жінку, яка потрапила в дорожньо-транспортну пригоду

30 листопада о 17:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що виникла на автошляху М-04 «Знам’янка–Луганськ–Ізварине» поблизу селища Меліоративне Новомосковського району.

За повідомленням направлено чергові відділення 31 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та місцевої пожежної команди.

По прибуттю до місця виклику бійці ДСНС попередньо встановили, що під час руху сталося зіткнення двох легкових автомобілів «Таврія», де знаходилося 2 жінки та «Daewoo Lanos», знаходилася 1 жінка.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало 2 особи: водійка «Daewoo Lanos», громадянка,1965 року народження, та пасажирка «Таврія», громадянка, 1973 року народження, яка була заблокована.

Рятувальники власноруч відтягли пошкоджений автомобіль від іншого, відчини двері, після чого пасажирка легковика «Таврія» самостійно вийшла з автомобіля.

Постраждалих жінок працівники екстреної медичної допомоги доправили до приймального відділення КП «Новомосковська ЦРЛІЛ» для подальшого обстеження.

Співробітники поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин пригоди.

До робіт залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

291.jpg