Новомосковський райвідділ поліції отримав нове службове авто

Днями правоохоронці Дніпропетровщини отримали 18 службових машин. Одня з яких відправилась і до Новомосковського районного відділку поліції. Самі ж авто придбали обласним та державним коштом. Ключі від нових автівок вручили керівникам районних підрозділів поліції біля Дніпропетровської ОДА.

«Співпраця ГУНП в  Дніпропетровській області й обласної влади — злагоджена й ефективна. Ми регулярно виділяємо кошти на оновлення спецавтотранспорту, комп’ютерну техніку, спорядження. Так, наприклад у 2019-му коштом області було придбано 7 службових автомобілів, комп’ютерну техніку, однострій для особового складу на суму 5 млн грн. Торік — 3 службових автомобілі та комп’ютерну техніку на суму 2 млн грн. А цього року ми заклали 10 млн грн. За цей кошт придбали 12 спеціалізованих автомобілів і це перше масштабне оновлення за останні 5 років. Також триває купівля бодікамер та станцій для їхньої зарядки», — розповів голова дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

На церемонії вручення ключів також були присутні начальник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило, перший заступник голови Дніпро ОДА Володимир Орлов, нардепи, а також керівництво та особовий склад підрозділів поліції.

«Нові автівки дадуть змогу поліціянтам оперативніше реагувати на виклики громадян, швидше вживати заходи з розкриття правопорушень, бути ближчими до людей. Відтак громадяни області почуватимуть себе в безпеці», — зазначив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов.

Тож 5 нових машин вирушили до Криворізького районного управління, 2 -  Нікопольського. Решта поїхали до Дніпровського, Павлоградського, Синельниківського, Новомосковського, Кам’янського районів.

Так нову автівку передали і відділенню слідчої оперативної групи Новомосковського відділу поліції.

«Район охоплює майже 80 населених пунктів. Постійно виїжджаємо на службові завдання до найвіддаленіших сіл. Отримали Renault Duster – він дуже підходить для роботи у сільській місцевості», – сказав начальник відділу логістики Новомосковського РУП, старший лейтенант Костянтин Зайченко.

Також під час урочистої церемонії кращих поліцейських нагородили грамотами Верховної Ради України.