Новомосковський ДНЗ «Ластівка» відсвяткував свій 45-річний ювілей

21 лютого 2020 року Новомосковський дошкільний навчальний заклад №7 «Ластівка» (вул. Спаська, 8-г) відсвяткував свій 45-й День народження. З нагоди свята до дитячого садочка завітало багато гостей та друзів закладу.

45 років тому (у лютому 1975 року) перед маленькими дітлахами відкрились двері дитячого закладу «Ластівка», двері в чудову країну казок, ігор та знань, де малюки отримують такі потрібні їм вміння спілкуватися і любити, жити і перемагати, де про садок говорять, як про затишний і гостинний дім, де живе любов, доброта і чуйність, де педагоги – мудрі та чуйні, аура світла і чиста.

Колективу дитсадка вдалося виховати в своїх стінах представників різних професій, але пишаються вони насправді не цим, а тим, що виховують просто хороших людей, здатних прийти на допомогу, які стали турботливими батьками та справжніми громадянами своєї країни.

Окрім теплих слів поздоровлень та привітань на святі з нагоди Дня народження дитячого садочка для присутніх була представлена концертна програма — справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка.

Також гостей порадував запальний виступ військового оркестру 194-го понтонно-мостового полку Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України(керівник — полковник Богдан Задорожний).

У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера.