Новомосковський виконком затвердить перелік житлово-комунальних послуг на конкурсних засадах

На сайті Новомосковської міської ради було опубліковано проект рішення «Про визнання переліку житлово-комунальних послуг, право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах на території м. Новомосковська», який згодом буде розглянуто на найближчому засіданні виконкому.

З метою приведення функціонального призначення житлово-комунальних послуг у відповідність до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та наказу Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 25.04.2005 р. № 60 «Про затвердження Порядку визначення виконавця житлово-комунальних послуг у житловому фонді», ст. 27, 28  Закону України «Про житлово-комунальні послуги», згідно з наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 №150 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку» керуючись ст. 30,п.1, ст.60,п.4 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Новомосковської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Визначити перелік житлово-комунальних послуг право на здійснення яких  виборюється на конкурсних  засадах  на території м. Новомосковська, а саме:

- З управління, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій  в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники якого не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови.