Новомосковська школярка стала Лауреата ІІІ ступеня на Міжнародному багатожанровому конкурсі «Jiskra-2020»

8 листопада 2020 року за підтримки Міністерства культури Чеської республіки в м. Прага (Чехія) відбувся Міжнародний багатожанровий конкурс «Jiskra-2020», в якому взяли участь 708 учасників з 11 країн (США, Польща, Німеччина, Білорусь, Молдова, Австрія, Литва, Азербайджан, Росія, Узбекистан, Україна). Новомосковськ на даному конкурсі представляли і вихованці Новомосковської мистецької школи ім.М.Бровченка.

До складу журі на Міжнародному конкурсі увійшли представники провідних фахівців Чехії: професор Їржі Пешка (декан фортепіанного факультету Празької музичної академії), професор Богоміл Подолак (завідуючий кафедрою духових та народних інструментів), Терезія Кевецка (солістка Празької опери), Анна Гронова (професор Пардубицької консерваторії).

Звання Лауреата ІІІ ступеня, диплом, медаль та грант  25 євро отримала - учениця ІІ  класу сольний спів  Новомосковської мистецької школи ім.М.Бровченка  Радевич Анжеліка  (викладач Застава Ганна). За високі творчі успіхи в роботі з учнями журі фестивалю також відзначило подяками викладача та директора мистецької школи.

Вітаємо Радевич Анжиліку, щиро дякуємо за підтримку батькам та бажаємо їй гучних перемог на міжнародному рівні і нових здобутків у творчому житті!

За матеріалами викладача Новомосковської мистецької школи ім.М.Бровченка Ганни Застави