Новомосковська ЦРБ придбає систему реєстрації медичної інформації та дослідне обладнання

Згідно інформації опублікованої у системі електронних закупівель Prozorro Комунальний заклад «Новомосковська центральна районна лікарня» Дніпропетровської обласної ради» має намір придбати систему реєстрації медичної інформації та дослідне обладнання (Портативний УЗД апарат). Очікувана вартість обладнання становить 390 000,00 UAH з ПДВ.

Сьогодні УЗД обладнання є просто незамінним в будь-якому медичному центрі, незалежно від напрямку діяльності. Ультразвукове дослідження – це затребуваний метод неінвазивної діагностики, завдяки якому можна безболісно, нешкідливе і швидко вивчити стан внутрішніх органів людини. Цим і пояснюється широке застосування УЗД апаратів у всіх областях медицини. Якісні прилади дозволяють отримувати результати високої точності, на основі яких можна робити висновки і проводити подальші дослідження.

Портативний УЗД апарат так само як і стаціонарний, має багато можливостей і функцій. Його відрізняють компактні габарити, невелика вага і мобільність. Він незамінний в тих місцях, де незручно встановлювати громіздку стаціонарну систему.

З допомогою Портативного УЗД можна обстежити вагітних, прослідкувати за розвитком і ростом малюка, спостерігати за тим, чи немає яких-небудь патологій. В них є налаштування, які легко регулюються і встановлюються відповідно до специфіки галузі медицини, а датчики відрізняються високою чутливістю.