На Новомосковщині відзначили роботу керівників соцслужб району

Напередодні Дня працівника соціальної сфери, який відзначався минулої неділі, голова Новомосковської райдержадміністрації В. А. Сагайдак зустрівся з керівниками соцслужб району.

Вітаючи присутніх з професійним святом, Володимир Анатолійович наголосив на важливості їхньої місії – допомагати найбільш незахищеним верствам населенням, роблячи вагомий внесок у розбудову демократичного громадянського суспільства.

– Ваша праця наповнена гуманізмом, милосердям, теплом, усі ви небайдужі до людських проблем і завжди відкриті для людей, котрі потребують допомоги від держави. Тим більше, у нинішній час, коли наша країна перебуває у стані неоголошеної війни, у зв’язку з чим працівникам соціальної сфери додалося турбот і клопотів з приводу соцзахисту учасників АТО та переселенців, – зазначив керівник району.

В. А. Сагайдак побажав присутнім міцного здоров’я, щастя, терпіння і наснаги, не зупинятись на досягнутому, залишатись такими ж самовідданими і щедрими душею.

За сумлінну роботу, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята подяками голови райдержадміністрації було відзначено начальника управління соцзахисту населення В. В. Мальованого, начальника відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду України А. О. Косову, директора міськрайонного центру зайнятості С. Г. Кадевича, директора районного територіального центру соцобслуговування О. М. Карпенко, директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді О. І. Лісняк, голову районного Товариства Червоного Хреста Л. І. Резнікову, голову районної громадської організації «Центр підтримки сім’ї» Т. П. Асперову.

 

За матеріалами «Присамарської Ниви»