Митець з Новомосковська потрапила до Книги Рекордів України

Минулоріч, у вересні 2020 року, перший Міжнародний онлайн-пленер, пов'язав воєдино 57 художників: професіоналів та любителів, заслужених, народних, художників-інвалідів та ART - PROFESSIONALів, які проживають на території України в період карантину. Загалом учасники онлайн-пленеру були з Києва, Дніпра, Канева, Чернігова, Черкас, Одеси, Новомосковська, Запоріжжя, Чорноморська, Володимир-Волинського, Вінниці, Ужгороду, Харкова, Царичанки, Великодолинського, Шостки і Фастова.

Серед 57 талановитих митців була і наша землячка - художник-живописець, переможець Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, виставок і АРТ фестивалів, керівник гуртка петриківського розпису Центру позашкільної роботи м. Новомосковськ, науковий співробітник Новомосковського історико-краєзнавчого музею ім. П. Калнишевського Марина Головко.

Робота Марини Михайлівни називалась «БАРВИ ОСЕНІ», була відтворена на полотні 100 х 80, масляними фарбами.

14 жовтня 2020 року, «INSHE ART - Перший Міжнародний онлайн-пленер Україна 2020», був зареєстрований в Книзі Рекордів України. РЕКОРД № 33/02-20577 у категорії «Мистецтво, масові заходи, вперше». Саме ж досягнення трактується наступним чином: «Залучення до участі у першому Міжнародному онлайн-пленері «Мистецтво об’єднує світ. Україна 2020» максимальної кількості художників з усієї України та художників з інших країн світу, проживаючих на території України. Зафіксовані результати: Кількість учасників рекорду 57».

Марина Головко була нагороджена Дипломом Книги Рекордів України, а її творчі досягнення було зареєстровано як рекорд України, який став свідченням загального визнання художниці.