З новомосковцями провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо профілактичних заходів коронавірусу

20 жовтня поточного року інспекторським складом Новомосковського районного управління разом з вогнеборцями 31-ої державної пожежно-рятувальної частини 11 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області з метою профілактики  корона вірусу та дотримання вимог карантинних заходів, було проведено інформаційно-роз’яснювальний захід  з мешканцями міста Новомосковськ, по вул. Паланочній.

Під час заходу рятувальники ознайомили громадян із симптомами хвороби: кашель, лихоманка, утруднення дихання , біль у м’язах, втома та розповіли як уберегти себе та своїх близьких, від коронавірусної інфекції. Було зауважено що необхідно чітко дотримуватися медичних рекомендацій. Наголосили на тому, що важливо користуватись засобами індивідуального захисту у громадських місцях, транспорті та чим загрожує відмова від самоізоляції людьми, які хворіють на COVID-19. Також проінструктували як діяти, якщо є підозра на захворювання коронавірусом. Радили не займатися самолікуванням і одразу звертатися до сімейного лікаря, якщо відчули симптоми захворювання. Щоб уберегти себе та своїх близьких, необхідно чітко виконувати надані рекомендації.

Вогнеборці застережили співрозмовників, що відстань – це гарантія безпеки. Всім слухачам було вручено тематичні листівки та побажали здоров’я, закликали бути обережними і не нехтувати правилами безпеки.