До Міжнародного жіночого Дня у Новомосковському терцентрі привітали жінок

5 березня в Новомосковському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  відбулося святкування, що присвячене Міжнародному жіночому дню, під назвою: «Жінка. Мати. Берегиня».

Концертна програма була організована за участю студентів кооперативного коледжу економіки та права  ім. С.В. Литвиненка, а солодкі подарунки були надані нашими  друзями підприємцями та депутатом міської ради  Фрейдіним Олексієм Валерійовичем

Свято відвідало більше, ніж 60 осіб.

Гостей вітали:

- Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих  органів Тихонова Ольга Сергіївна

- Директор кооперативного коледжу ім. С.В Литвиненка  Піхотіна Любов Миколаївна

Вітаючи всіх з чудовим святом Весни, любові і добра, від щирого серця гості бажали всім щасливої жіночої долі, міцного здоров`я, радості від кожного дня, прожитого в злагоді та достатку!

Завершилося свято традиційним чаюванням із смаколиками та дискотекою.

Також  при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Новомосковська діє група денного догляду для дітей з інвалідністю.

Основними завданнями, які стоять перед фахівцями групи – це розвиток дрібної та грубої моторики, сенсорних здібностей, пам`яті, уваги, мислення, сприйняття зв`язного мовлення, набуття соціально-побутових навичок. В групі працюють справжні професіонали своєї справи, люди щирі, чуйні, які безкорисливо люблять дітей і віддають їм усю теплоту своїх сердець.

Залучення дитини до дитячого колективу – це надання їй можливості позбавитись самотності, подолати психологічний бар`єр замкнутості, отримати навички соціальної поведінки та спілкування. А де дитина може подолати свої страхи та розкрити свої здібності, як не приймаючи участь у святах. З цією метою у групі було проведено свято для самих рідних – для матусь, де діти співали, танцювали, розповідали вірші, проводили ігри з матусями.

Любити дітей потрібно не на словах, а конкретними корисними справами. У Новомосковську багато  не байдужих, чуйних людей, які співчувають чужій біді. Протягом кількох років територіальному центру надає благодійну допомогу депутат міської ради Олексій Валерійович Фрейдін. І цього разу  в день привітання матусь та бабусь з 8 березня він передав всім дітлахам  подарунки у вигляді іграшок та солодощів.

Керівництво терцентру щиро вдячне йому за щедрість душі, чуйність, розуміння проблем дітей з вадами здоров`я.