Депутати Новомосковська зібрались на чергову ХХІV сесію VII скликання

30 січня поточного року, у великій залі Новомосковської міської ради зібрались депутати, представники місцевої влади, директори та представники комунальних, та держустанов міста, представники ЗМІ та громадськість на чергову ХХIV сесію Новомосковської міської ради VII скликання.

До розгляду порядку черги денної було винесено близько 60 питань. Із 36 існуючих депутатів в сесійній залі були присутні лише 26.

Згідно регламенту, перед тим, як почати обговорення і голосування, депутатами було обрано секретаріат та лічильну комісію.

Під час засідання депутати розглянули питання порядку денного за спрощеною процедурою і проголосували абсолютною більшістю за прийняття життєво важливих проектів для нашого міста таких як:

- Про погодження комунальному підприємству «Новомосковськтеплоенерго» Новомосковської міської ради договорів реструктуризації заборгованості за спожитий природний газ з НАК «Нафтогаз України» та надання місцевої гарантії щодо його виконання шляхом укладення договорів місцевих гарантій.

- Про надання дозволу на укладання пільгового договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська, з Новомосковською районною громадською організацією «Центр підтримки сім’ї».

- Про надання дозволу на укладання пільгового договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська, з Новомосковською районною громадською організацією «Незалежність».

- Про передачу нежитлового приміщення на баланс КП «НОВОМОСКОВСЬКИЙ КОМСЕРВІС».

- Про втрату чинності рішення Новомосковської міської ради від 29.08.2013р. № 867 «Про передачу майна з комунальної до державної власності та надання згоди на виокремлення нежитлового приміщення».

- Про внесення змін до пільгового договору оренди нерухомого майна укладеного з Управлінням освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради.

- Про передачу автомобіля ГАЗ 2413 на баланс Новомосковського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

- Про надання дозволу на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого приміщення, яке належить до власності територіальної громади міста Новомосковська.

- Про надання дозволу на продовження (поновлення) договору оренди нерухомого майна з ФОП Антоненко С.І.

- Про надання дозволу на укладення пільгового договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з КЗ «Новомосковська МСП» ДОР».

- Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з ФОП Яковець Н.О.

- Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з ФОП Юрчук Л.Ю.

- Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з ПП Шіхов Р.П.

- Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з ТОВ «Шері Плюс».

- Про надання дозволу на укладання пільгового договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з КНП «Новомосковська ЦМЛ» НМР».

- Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з ФОП Філон В.С.

- Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з ФОП Ситнік О.В.

- Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з ФОП Кучеренко З.І.

- Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з ПП «ВІС-Медік».

- Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з ФОП Білий Л.І.

- Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з ТОВ «РАМ РУАН».

- Про укладення договору оренди комунального майна, що належить до власності територіальної громади міста Новомосковська, з ФОП Папахова Н.О.

- Про надання дозволу на укладання пільгового договору оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська, з громадською організацією «Об’єднання вимушено переміщених осіб «Шлях до майбутнього».

- Про затвердження міської цільової Програми з реалізації сімейної, ґендерної політики, попередження домашнього насильства та протидії торгівлі людьми на 2020 – 2025 роки.

- Про затвердження міської цільової Програми з відзначення подвигу захисників та визволителів України, 75-річниці визволення України та Перемоги у Другій Світовій війні 1939-1945 років на 2020 рік.

- Про затвердження Положення про порядок складання, затвердження фінансових планів закладів охорони здоров’я що належать до власності територіальної громади м. Новомосковськ та діють в організаційно-правовій формі комунальних некомерційних підприємств і контролю за їх виконанням.

- Про затвердження міської Програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань комунальним підприємством «Новомосковська міська стоматологічна поліклініка» Дніпропетровської обласної ради» на 2020 – 2022 роки».

- Про надання дозволу на оренду спортивного залу середньої загальноосвітньої школи № 6 – загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів за адресою: Зіни Бєлої, 6, м. Новомосковськ.

- Про надання дозволу на укладання пільгових договорів оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська з КНП «Новомосковський МЦ ПМСД».

- Про затвердження внесення змін до рішення Новомосковської міської ради № 1181 від 18.12.2014р. «Про затвердження міської програми «Місцеві стимули для медичних працівників первинної ланки м. Новомосковська на 2015-2019 роки».

- Про укладення договору оренди комунального майна, що належить до власності територіальної громади міста Новомосковська.

- Про перейменування Новомосковської школи естетичного виховання ім. М.Бровченка.

- Про внесення змін до структури, затвердження штатної чисельності Управління культури, молоді, національностей і релігій виконавчого комітету Новомосковської міської ради з 01.02.2020 р.

- Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку земельних відносин та охорони земель м. Новомосковськ на 2019-2021 роки.

- Про передачу на баланс КНП «Новомосковський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» нежитлового приміщення, розташованого за адресою: вул. Сучкова, 124.

- Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

- Про відмову в наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок внаслідок невідповідності місця розташування земельних ділянок вимогам законів та містобудівної документації м. Новомосковська.

- Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

- Про відмову в наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

- Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки.

- Про відмову в наданні згоди на відновлення меж земельної ділянки.

- Про надання земельних ділянок в приватну власність.

- Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

- Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.

- інші земельні питання.

Більш детальну інформацію по кожному із питань можна переглянути на сайті Новомосковської міської ради. http://novomoskovsk-rada.gov.ua/council-decisions-projects