В одному з дворів Новомосковська з’явився новий дитячий майданчик

За останні роки жителі Новомосковська помітили, що міська влада приділяє все більше уваги дозвіллю молоді та найменших жителів нашого міста. В багатьох дворах багатоповерхівок та на мікрорайонах Новомосковська встановлюються спортивні та дитячі майданчики, де підростаюче покоління може не тільки відпочити, а й з користю провести вільний час.

Один із таких дитячих майданчиків з’явився і у дворі багатоповерхівок, що розташовані по вул. Велика Ковалівка, 16. Відкриття дитячого майданчика, яке відбулось 13 липня, зібрало численну кількість малечі з багатоповерхівок розташованих поруч. Дітлахи з великим захопленням почали грати на новому майданчику. Непідробна радість була помітна в очах кожного малюка, адже в їхньому дворі нарешті з'явилася своя зона для ігор.

Дитячий майданчик  було облаштовано спільними зусиллями місцевих жителів, за підтримки депутатів Новомосковської міської ради та за сприяння народного депутата України Вадима Нестеренко.

Привітати всіх з цією особливою подією завітав і сам народний депутат. Відкриваючи урочистий захід Вадим Григорович зазначив: «Дуже приємно перебувати на такому, здавалося б, маленькому дійстві, але для дітей це надзвичайно велика подія. Турбота про підростаюче покоління, їх здорове і щасливе життя одне із перших завдань, які стоять перед владою і суспільством в цілому. А тому відкритий новий дитячий майданчик дасть змогу діткам активно, весело і з користю для здоров’я проводити свій вільний час.

За багато численними зверненнями мешканців цього двору ми, разом з представниками місцевої влади, знайшли можливість за позабюджетні кошти, а це дуже важливо, встановити дитячий майданчик. Безумовно проблем у місті багато, але крок за кроком ми робимо все для того, щоб в кожному дворі був такий самий майданчик і щоб дітки могли безпечно і з користю відпочивати разом зі своїми батьками».

 Не обійшлося в цей день і без святкового концерту. Для всіх присутніх на заході виступали чудові артисти Новомосковська, а саме: Вікторія Юрченко, Ольга Мельничук, Свинченко Аліна та Городяненко Анастасія.

Також, спеціально для дітей, на честь відкриття майданчика, на святі працювали аніматори, які розважали і веселили малечу, проводили безліч цікавих конкурсів, грали з дітворою в ігри і вручали їм подарунки.