Відбувся Чемпіонат міста Новомосковська з академічного веслування на ергометрі

12 січня поточного року у спортивному залі Новомосковського кооперативного коледжу економіки та права ім. С. В. Литвиненка проходив Чемпіонаті міста з академічного веслування на ергометрі Concept 2 серед юнаків та дівчат.

Тренер Новомосковської ДЮСШа з академічного веслування Наталія Ляльчук повідомила, що у змаганнях взяли участь рекордна кількість спортсменів. Шістдесят два юних атлета боролися за нагороди, долаючи на веслувальних тренажерах чи не найважчі кілометри у своєму житті.

У залі, заповненій спортсменами та глядачами, вирував дух свята та дружби. Родзинкою змагань стали перегони серед вболівальників, а також музичний подарунок від чемпіонки Таїсії Браславець.

«Від імені тренерського складу, спортсменів та їхніх батьків, виказую безмежну вдячність усім , причетним до проведення змагань : команді «Веслувального клубу Дніпро» ( Гребной Клуб Днепр) за технічну підтримку та прекрасні світлини, представнику міської організацїї «Спорт для всіх» за музичний супровід, директору Коледжу економіки і права за надану спортивну залу, медпрацівнику за підтримання безпеки здоров'я учасників. Разом з вами ми створили таке свято, якого наше місто ще не бачило!!!», - зазначила у Фейсбук Наталія Ляльчук.

По завершенню змагань найкращих спортсменів та учасників Чемпіонату було нагороджено почесними грамотами та медалями.