Вогнеборці Новомосковської пожежно-рятувальної частини поспілкувались із населенням міста

21-го жовтня інспекторським складом Новомосковського районного управління спільно з вогнеборцями 31-ої державної пожежно-рятувальної частини 11 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області проведено інформування населення з метою попередження пожеж у побуті та інших надзвичайних ситуацій, загибелі людей на них. Інформаційно-профілактична робота була спрямована на верстви населення, що потребують соціальної підтримки по та проведена за адресою, вулиця Микити Головка в місті Новомосковськ.

Працівники ДСНС приділили увагу саме цій категорії населення, тому що ризик виникнення пожеж в домівках таких людей значно більший.

Спілкуючись з населенням рятувальники вказали на ряд грубих порушень, що спричиняють пожежі в побуті, пояснили шляхи запобігання таким випадкам, а саме - застерегли не перевантажувати електромережі одночасним включенням великої кількості електроприладів в одну електророзетку, а йдучи з будинку не залишати ввімкненими електричні пристрої, газ та світло.

Також, громадян попередили бути обережними під час опалювального сезону, довели статистику пожеж в житловому секторі. Наголосили на тому, що під час виникнення пожежі потрібно терміново викликати Службу порятунку та нагадали номер екстреного виклику «101».

Усім співрозмовникам  фахівці рятувальної справи вручили профілактичні листівки «Бережіть своє житло від пожеж!».