Вихованці Вільненського НВК, що на Новомосковщині долучились до благодійної акції «Вишиванка – дітям зони АТО»

Патріотичне виховання – основна складова частина виховання дітей Вільненського НВК, що на Новомосковщині, адже ціннісне ставлення особистості до суспільства та держави проявляється саме у цьому понятті, а також у національній самосвідомості.

З метою сприяння консолідації суспільства та покращення взаєморозуміння жителів різних регіонів України громадська організація «Волонтерська Сотня Доброволя» п’ятий рік поспіль проводить благодійну акцію «Вишиванка – дітям зони АТО». Вихованці та педагоги Вільненського НВК з великим задоволенням долучилися до Всеукраїнської акції та відправили дарунки-вишиванки у дитячі заклади та сім’ям, які проживають і навчаються у зоні обстрілів.

У День вишиванки – 16-го травня діти Донеччини та Луганщини одягнули  і наші вишиванки, які люб’язно подарували першокласниця Анна Лисогоря, учениця 2-го класу Альбіна Яковлєва, четверокласник Єгор Ісаєв, шестикласник Мельник Олександр та восьмикласник Макаров Денис, а учениця 3-го класу Мілана Газарян передала дві вишиванки для дівчаток-ровесниць, український віночок і черевички.

Ми – сильні. Ми – незламні. Ми – патріоти своєї держави. Нам жити і пам’ятати. Тож, підтримуючи людей зі сходу країни, ще раз переконані в тому, що ми є справжніми патріотами своєї рідної держави!

 

Лідія ШЕРСТЮК

КЗ «Вільненський НВК «Школа-дошкільний заклад»