Ще два проєкти «Бюджету участі» реалізували у Новомосковську

Днями у Новомосковську було реалізовано проєкт-переможець «Бюджету участі» «Сучасний спортивний зал школи №18», автором якого виступала Піменова Юлія. В голосуванні проєкт посів 5 місце та набрав 195 голосів.

Даний проєкт передбачав ремонт стін приміщення спортивного залу, які знаходились у неналежному стані (не ремонтувалися понад 20 років).

Реалізація цього проєкту надала можливість удосконалити уроки фізкультури, буде сприятиме емоційному комфорту перебування в школі та залучить широке коло молоді міста до занять спортом, що дозволить зменшити захворювання, спричинені низькою рухливою активністю.

Вперше гостинно школа відчинила двері 1 вересня 1975 року і стала осередком інтелектуального та творчого зростання дитячої особистості. У школі навчається 1186 учні. Навчальний процес забезпечують 66 педагогічних працівників.

Школа пишається своїми талантами: шкільним хором «Рондо», вокалістами, читцями, художниками, майстрами, спортсменами. Учні є постійними переможцями Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, творчих конкурсів, фольклорно-етнографічної експедиції «Звичаї, обряди, традиції рідного краю».

Окрім вищевказаного в нашому місті було реалізовано ще один проєкт-переможець «Бюджету участі» «Світло на стадіоні СШ № 6». Автором цього проекту була Черненко Юлія. У десятці найкращих даний проєкт посів 7 місце та набрав 152 голоси.

Територія стадіону СШ №6 облаштована баскетбольним майданчиком, футбольним полем та зоною турніків, однак питання освітлення стадіону до теперішнього часу не було вирішено. Мета цього проєкту - освітлення стадіону СШ№6, що дозволить дітворі довше перебувати на свіжому повітрі, активно проводячи свій час та стане превентивним заходом у забезпеченні суспільного порядку на території школи.

Учні школи – активні учасники, переможці та призери міських та обласних творчих конкурсів, колектив художньої самодіяльності - щорічний переможець міського конкурсу «Таланти Присамар`я».