У Новомосковську скликають чергову сесію міської ради

Про це стало відомо з розпорядження міського голови, яке було опубліковано на офіційному сайті Новомосковської міської ради.

Зокрема, керуючись ч. 4 ст. 42, ч. 4 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Новомосковської міської ради VIII скликання, затвердженим рішенням міської ради від 11.12.2020 №12 (зі змінами),

зобов’язую:

1. Скликати чергову XVIІ сесію Новомосковської міської ради VIII скликання 28 січня 2022 року о 10.00 год. в залі засідань будинку міської ради (вул. Гетьманська, 14).

2. На сесію винести питання порядку денного:

2.1. Про встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати за харчування дітей у дошкільних підрозділах Гімназії № 5, Гімназії № 17 та комунальних закладах дошкільної освіти міста Новомосковська.

2.2. Про затвердження Положення про проведення конкурсного відбору керівників комунальних закладів загальної середньої освіти міста Новомосковська в новій редакції та складу конкурсної комісії з відбору керівників комунальних закладів загальної середньої освіти міста Новомосковська.

2.3. Про прийняття ноутбуків для педагогічних працівників з субрахунку департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації до комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська.

2.4. Про затвердження у новій редакції статуту Комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» Новомосковської міської ради.

2.5. Про доплату за науковий ступінь міському голові РЄЗНІКУ С.О.

2.6. Про затвердження структури та загальної чисельності виконавчих органів Новомосковської міської ради.

2.7. Про розподіл функціональних повноважень між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Новомосковської міської ради.

2.8. Про затвердження проєкту Меморандуму про співпрацю між державною установою «Фонд енергоефективності» та Новомосковською міською радою.

2.9. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Новомосковська від АТ «ІНТЕРПАЙП НМТЗ», майна що знаходиться в приміщенні ПК «Металург».

2.10. Про затвердження структури та підпорядкування, штатної чисельності Управління культури, спорту та туризму виконавчого комітету Новомосковської міської ради та підпорядкованих структур та закладів.

2.11. Про затвердження Положення Управління культури, спорту та туризму виконавчого комітету Новомосковської міської ради у новій редакції.

2.12. Про перейменування Новомосковського клубу культури та затвердження Статуту в новій редакції.

2.13. Про перейменування Новомосковської міської централізованої бібліотечної системи.

2.14. Про затвердження Положення про призначення стипендії для перспективних спортсменів міста.

2.15. Про внесення змін до міської цільової програми «Сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів м. Новомосковська на 2020 – 2023 роки».

2.16. Про передачу дитячих майданчиків на баланс КП «БЛАГОУСТРІЙ МІСТА» НОВОМОСКОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

2.17. Про передачу транспортних засобів на баланс управлінню ЖКГ та КБ Новомосковської міської ради.

2.18. Про включення майна комунальної власності (Підмітальна щітка з бункером KOVACO) до Переліку другого типу.

2.19. Про включення майна комунальної власності (Транспортні засоби) до Переліку другого типу.

2.20. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Новомосковська, що знаходяться в оперативному управлінні та на балансі управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Новомосковської міської ради

2.21. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста від АТ «ІНТЕРПАЙП НМТЗ» контрольно-пропускного пункту № 6, розташованого за адресою: м.Новомосковськ, вул.Сучкова,115.

2.22. Земельні питання.

2.23. Різне.