У Новомосковську провели міні-ярмарок вакансій

В рамках пілотного проекту «Інститут консультанта роботодавця», та завдяки новаціям у підборі кадрів і надання послуг 23 жовтня 2019 року Новомосковський  міськрайонний центр зайнятості у приміщенні Новомосковського відділу поліції провели міні-ярмарок вакансій. Метою заходу була легальна зайнятість як запорука гідного рівня життя та належного соціального захисту з укомплектуванням вільної посади:

  • слідчий.

Захід провели інспектори сектору кадрового забезпечення Оксана Фоменко і Тетяна Шейєрман де розповіли присутнім про переваги служби в рядах Національної поліції України. Оксана Фоменко ознайомила з вакантними посадами поліцейських, з вимогами до кандидатів, основними принципами,умовами та етапами проходження відбору на участь у конкурсі. Надала інформацію з адресою сайту www.nabir.np.gov.ua, по заповненю онлайн – заяви.

Тетяна Шейєрман також повідомили про переваги служби в поліції, а саме: соціальне забезпечення, зростаючу заробітну плату, професійну підготовку, безкоштовне навчання за профілем та можливість кар’єрного росту. Присутнім на заході учасникам відповіли на всі запитання.

У заході прийняли участь 5 безробітних осіб, яких зацікавила дана пропозиція роботи.