У Новомосковську на мікрорайоні Решкут пройшов 46-й чемпіонат з футболу

Цими вихідними, а точніше 3 жовтня, на мікрорайоні Решкут, що у місті Новомосковську, пройшов традиційний щорічний чемпіонат з футболу. Враховуючи кількість змагань з футболу за минулі роки на мікрорайоні, цьогорічний чемпіонат проводився вже у 46-й раз.

Організатором таких змагань вже багато років виступає депутат міської ради VII скликання, голова квартального комітету № 11 мікрорайону Решкут - Володимир Кузнєцов. За доброю традицією участь у змаганнях взяли команди, що представляли 5 вулиць мікрорайону.

На змагання також завітав кандидат на посаду міського голови Новомосковська Фрейдін Олексій Валерійович.

«Я дуже радий, що на вашому мікрорайоні є така чудова людина, як Володимир Ларіонович, який організовує подібні змагання і не дає зникнути традиції. Ідуть роки, змінюються покоління, а жителі вашого мікрорайону вже 46 років підтримують традицію проведення чемпіонату з футболу. Ви всі неймовірні люди. Особисто мені дуже приємно знати, що в місті Новомосковську є такі жителі, які шанують традиції і активно долучаються до проведення спортивних заходів», - зазначив у своїй промові Олексій Валерійович.

Загалом змагання пройшли у дуже теплій та дружній атмосфері. У підсумку перемогу у 46-му чемпіонаті з футболу, як і в минулому році,  здобула команда вулиці Максима Железняка. Друге місце дісталось команді вул. Партизанської, третє – вул. Технікумовській, четверте – вул. Підлісній, п’яте – переулку Кар’єрному.