У Новомосковську збирають кошти на лікування бійця 93-ї бригади

93-а окрема гвардійська механізована бригада «Холодний Яр» розташована у смт Черкаське Новомосковського району та у березні 2014 року, однією з перших вирушила на захист кордонів України.

Боєць 93 бригади Холодний Яр "Татарин" потребує коштів на лікування

Це відео знімав навідник-оператор БМП Віталій Заріпов із позивним «Татарин» і його побратими. Наприкінці боєць пообіцяв зафільмувати сепарську позицію, та, на жаль, його важке поранення завадило планам. У публікаціях про медиків ми згадували бійця, пораненого в шию ворожим снайпером. Це був Віталій. Куля застрягла в шийному відділі хребта, зачепивши хребці й м’які тканини. На сьогоднішній день «Татарина» стабілізували й на військовому борту доправили з Харкова до Львова. Ми сподіваємося, що лікарі зроблять все можливе і навіть більше, аби Віталій відновився й міг ходити. Та лікування й складна реабілітація потребують коштів. Ми просимо про фінансову допомогу для нашого бійця. Номер банківського рахунку: 5168 7453 2145 6433 (Зарипова Оксана Станиславовна – дружина Віталія)

Опубліковано 93-тя ОМБр Холодний Яр Четвер, 25 червня 2020 р.

 

Це відео знімав навідник-оператор БМП Віталій Заріпов із позивним «Татарин» і його побратими.

Наприкінці боєць пообіцяв зафільмувати сепарську позицію, та, на жаль, його важке поранення завадило планам.

У публікаціях про медиків ми згадували бійця, пораненого в шию ворожим снайпером. Це був Віталій.

Куля застрягла в шийному відділі хребта, зачепивши хребці й м’які тканини.

На сьогоднішній день «Татарина» стабілізували й на військовому борту доправили з Харкова до Львова. Ми сподіваємося, що лікарі зроблять все можливе і навіть більше, аби Віталій відновився й міг ходити. Та лікування й складна реабілітація потребують коштів.

Ми просимо про фінансову допомогу для нашого бійця.

Номер банківського рахунку: 5168 7453 2145 6433
(Зарипова Оксана Станиславовна – дружина Віталія)