У Новомосковську відбулось останнє засідання експертної групи по «Бюджету участі»

28 серпня у малій залі Новомосковської міської ради відбулось останнє засідання експертної групи по “Бюджету участі”. Після опрацювання проектів структурними підрозділами та перевірки фаховими розпорядниками на даному засіданні був визначений перелік проектів, які будуть допущені до голосування.

У складі експертної комісії виступили:

Голова експертної комісії – Морозов Костянтин Миколайович (заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів);

Секретар експертної групи -  Прибиткова Юлія Миколаївна(начальник відділу з питань інфраструктури та інвестицій).

Члени експертної групи:

Тихонова Ольга Сергіївна - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів;

Сігіда Станіслав Юрійович – начальник  управління житлово - комунального  господарства та капітального будівництва;

Чорний Віктор Миколайович – начальник відділу земельних відносин, містобудування та архітектури;

Хорішко Ігор В’ячеславович – начальник відділу організаційної роботи, внутрішньої політики та пресс – служби;

Сергійчук  Руслан Миколайович – заступник керівника ГО ГПО ”Прометей”.

Загалом до проекту “Бюджет участі” було надано 36 проектів.  Нажаль 2 проекти із 36  відхилено так, як вони не  підходять під “Бюджет участі”, оскільки один проект знаходиться поза межами Новомосковська, а інший  перевищує  заданий ліміт “Бюджету участі”.  Під час засідання до уваги експертної комісії були зачитані всі надані проекти. За результатами комісії до участі в голосуванні було допущено 31 проект. 3 проекти залишили на доопрацювання, в зв’язку  з відсутності достатньої кількості характеристик та технічних умов. До переліку не зарахованих проектів потрапили:

№33 – Вигульний майданчик для тварин;

№38 – проект ”Квітка Вічної Пам’яті”;

№15 – Тротуар по вул. Гетьманська, 102 – 120.

Не зараховані проекти, ще мають шанс потрапити до участі  у голосуванні, учасники даних проектів мають 2 тижні до початку голосування, аби усунути не врегулюванні питання.

Старт  відкритого голосування розпочинається з 13 вересня і по 27  вересня включно. Голосування буде проходити на сайті “Громадський бюджет” – nmsk.pb.org.ua, та шляхом паперового голосування за адресою: Гетьманська,14, каб. №1, при собі мати паспорт.