У Новомосковську відбулось засідання суду щодо вбивства Влада Кравченко

29 вересня поточного року у Новомосковському міськрайонному суді Дніпропетровської області відбулось засідання по справі 183/5301/20 (Форма судочинства: Кримінальна справа. Суть позову: Умисне вбивство) щодо вбивства 24-річного жителя Новомосковська, молодого спортсмена Влада Кравченко. Інцидент стався  28 червня 2020 року близько 16:30 у м. Новомосковську на вулиці Гетьманській біля магазину «Карат». Підозрюваний 42-річний зловмисник Ігор Васенко вистрелив у Влада Кравченко. Від отриманих травм хлопець помер у лікарні.

На черговому засіданні суду було вирішено продовжити перебування підозрюваного у вбивстві Васенко І. О. у Дніпропетровській клінічно-психіатричній лікарні (Ігрень) під вартою до 29.11.2020. Хоча його сторона захисту була проти і запевняла, що чоловік не є небезпечним і може перебувати вдома. Адвокати підозрюваного Васенко І. повідомили, що будуть подавати апеляцію.

Крім того потерпіла сторона подала клопотання на стягнення грошових коштів. Суддя задовольнив дане клопотання.

Наступне засідання по справі Васенко буде проходити 5 жовтня 2020 року, але вже в закритому режимі (в зв'язку з тим що є результати експертизи про діагноз у Васенко (вбивці), і це конфіденційна інформація).