У Новомосковську вшанували пам’ять загиблого героя АТО Сергія Шевчука

У 17 –й гімназії Новомосковська вшанували пам'ять загиблого АТОвця - Сергія Шевчука. 25 листопада  йому мало б виповнитися 44 роки.

У холі закладу встановлений стенд із фотографією військового. Покласти квіти до пам’ятного місця прийшли представники влади, освітяни та учні.

Сергій Шевчук закінчив Київський військовий інститут управління і зв’язку. Служив у 93-й окремій механізованій бригаді сухопутних військ ЗСУ, що у смт Черкаському, Новомосковського району. Остання посада – начальник радіоцентру 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади сухопутних військ Збройних Сил України, майор.

З літа 2014-го брав участь в антитерористичній операції на сході України. 25-го серпня 2014-го року Сергій Шевчук загинув від прямого влучення снаряду у машину зв’язку. Сталося це у районі селища Дзеркальне Амвросіївського району Донецької області. З того часу офіцер вважався зниклим безвісті. Був похований як невідомий солдат на Краснопільському кладовищі у Дніпрі. Ідентифікований завдяки експертизі ДНК. Згодом перепохований на Новомосковському кладовищі. Залишились батьки, дружина, донька та син.