У Новомосковському садочку “Веселка” відбулось новорічне свято для малечі

Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора - для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

Колектив садочку “Веселка” м. Новомосковська кожного року турбується про те, щоб Новорічне свято для малечі  були справжнім дивом, наповнювали душу особливим піднесенням.  Тому 27 грудня в музичній залі садочку ”Веселка” відбулась новорічна вистава за участі середньої групи “Зірочка”. В цей день малеча перенесла всіх дорослих до справжньої арени цирку.

Адже цирк приваблює та захоплює дітей в усьому світі. Виступи клоунів, жонглерів, акробатів, дресированих тварин — для дітей це справді незабутнє свято. Як, власне, й Новий рік — найчарівніше свято року, від якого діти завжди чекають чогось особливого та несподіваного. То ж  вихователь та музичний керівник  вирішили  об’єднати ці дві найулюбленіші дітьми речі і перетворили  новорічне свято на яскраве циркове шоу з піснями, таночками та захопливими іграми. Тим паче, що діти не лише спостерігали  за перебігом подій, а й самі стали  цирковими артистами.

До уваги присутніх мам,бабусь,  та родичів діти показували свої таланти, розповідали вірші діду морозу,  танцювали та співали. В арсеналі циркової арени виступали жонглери, силачі, клоуни, гімнастки та дресирувальник голубок.

Звісно ж на гостину до дітлахів завітав Дід Мороз, який разом з малечею розважався, водячи хороводи та проводячи цікаві конкурси.

Як підсумок  святкування Нового року  в дитячому садочку , завдяки цікаво продуманому сценарію всі присутні відчули  святкову атмосферу, отримали  гарний настрій та залишили чудові враження, а малеча звісно ж  отримала  солодкі подарунки від Діда Мороза.