У Новомосковському військкоматі провели “Ярмарок вакансій”

26.02.2020 року Новомосковський ОМТЦК та СП спільно з Новомосковським центром зайнятості організували та провели «Ярмарку вакансій».

Оскільки, антитерористична операція (ООС) нашої держави вимушена пропускати через себе багатотисячні маси молодих людей і після демобілізації повертає їх назад в громадянське суспільство, вносячи в нього при цьому всі особливості мілітаризованої свідомості і роблячи істотний вплив на подальший розвиток соціуму.

В ряді багатьох наслідків (економічних, політичних, соціальних), які будь-яка війна несе для суспільства, з’являються також і психологічні наслідки для людини, особливо для тих, хто приймав безпосередню участь у бойових діях.

Діапазон впливу факторів війни на людину надзвичайно широкий. При цьому набагато більший масштаб мають пом’якшені і відстрочені наслідки війни, що впливають не тільки на психофізичне здоров’я військовослужбовців, а й на їх психологічну врівноваженість, світогляд, стабільність ціннісних орієнтацій і т.д.

Тому, на даному заході психолог Новомосковського ОМТЦК та СП, провів інформаційно-роз’яснювальну роботу на тему: «Діагностика посттравматичного стресового розладу в учасників бойових дій», оскільки посттравматичний стресовий розлад став актуальною проблемою для України за роки військового конфлікту на Донбасі.

Також, безпосередньо представники військових частин розказали про особливості проходження військової служби за контрактом.

За детальною інформацією, щодо служби в Збройних Силах України та підписання контракту Ви можете звернутися до Новомосковського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (м.Новомосковськ, вулиця Калнишевського, 18).