Студентів Новомосковська запрошують до онлайн-флешмобу #УкраїнаПереможеЗнову

Студенти області можуть долучитися до онлайн-флешобу. Його організував Дніпропетровський мистецько-художній коледж культури до травневих дат: Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Молоді пропонують поділитися власними творчими роботами на своїх фейсбук-сторінках. Головна ідея – «Україна переможе! Знову!». Про це повідомили в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.   

«7 травня на сайті та фейсбук-сторінці коледжу почнемо публікувати кращі роботи наших студентів. Акцією хочемо підкреслити: внесок українців у перемогу над нацизмом безцінний. Нинішня молодь має нагоду через творчість ушанувати пам’ять Героїв. Саме згадка про їхні подвиги надає всім сьогодні мужності та стійкості. А ще – упевненості в нашій перемозі!», – зазначила директорка Дніпропетровського мистецько-художнього коледжу культури Інна Рудкевич. 

Вона додала: долучитися до флешмобу можуть усі студенти Дніпропетровщини.

Для цього потрібно створити тематичні публікації на власних фейсбук-сторінках. Присвятити їх переможному духу і характеру українців, пам’яті про подвиг Героїв Другої світової. Це можуть бути записані на відео спогади про дідусів та прадідусів. Власні вірші, ілюстрації, плакати.

Публікації слід позначати хештегом #УкраїнаПереможе #УкраїнаПереможеЗнову.

Дедлайн – 12 травня.