25 Окрема Повітрянодесантна Дніпропетровська Бригада продовжує навчанні на полігоні поблизу Новомосковська

На загальновійськовому полігоні поблизу селища Гвардійське, що на Новомосковщині, тривають заходи підготовки підрозділів 25-ї окремої повітрянодесантної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.


У складних погодних умовах в ході тактичних навчань з бойовою стрільбою, посилені парашутно-десантні підрозділи виконують різні навчально-бойові завдання в різних видах загальновійськового бою. При цьому, практичні дії відпрацьовують підрозділи бойового забезпечення, застосовуючи все штатне озброєння та техніку, а головне – безцінний досвід, набутий за роки бойових дій.

В ході навчань, свою бойову майстерність також підвісили вогнеметні підрозділи повітрянодесантної бригади. Так, за сценарієм навчань, вогнеметникам необхідно було знищити добре укріплені та замасковані вогневі засоби противника. І це було здійснено досить успішно з реактивних піхотних вогнеметів. 


За словами керівника навчань, особовий склад діяв впевнено та чітко, показавши відмінний результат, навченість та високий рівень професіоналізму і бойового злагодження.

До речі, Дніпровські десантники неодноразово застосовували реактивні піхотні вогнемети під час бойових на сході країни, знищували важливі цілі, бойову техніку, інженерні споруди, транспортні засоби противника. В умілих руках РПВ – є досить грізною та ефективною зброєю.