У смт.Меліоративне Новомосковського району поліція затримала чоловіка з наркотиками

За оперативною інформацією поліцейських офіцерів громади співробітники управління протидії наркозлочинності провели відпрацювання смт Меліоративне та виявили раніше судимого чоловіка з партією наркотиків.

Житель Новомосковського району зберігав при собі 74 сліп-пакети з психотропною речовиною «метамфетамін», шприци з прекурсором «соляна кислота» та 140 пігулок сильнодіючого лікарського засобу «димедрол».

Також співробітники управління протидії наркозлочинності  вилучили у 45-річного чоловіка електронні ваги, порожні сліп-пакети та гроші, отримані від збуту наркотиків. За попередніми підрахунками, вартість вилучених речовин складає близько 32 тис. гривень.

Матеріал за даним фактом зареєстровано, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Вилучені речовини направлені на експертизу, після проведення якої вирішуватиметься питання про вручення чоловіку підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області