У Новомосковському районі для школярів провели урок доброти та милосердя «Повір у себе»

Нещодавно в Новомосковській районній бібліотеці для дітей пройшов урок доброти та милосердя з учнями 5 кл. Перещепинського опорного освітнього закладу.

 

 

Працівники бібліотеки запросили на зустріч з дітьми поетесу Н. Зінченко. Вони розповіли про її життя, творчі успіхи, про багаторічну підтримку з боку районних бібліотек для дітей та для дорослих та співпрацю з нею.

Учнів вразило, що тяжко хвора Надія, завдяки своїй цілеспрямованості, наполегливій праці, переборюючи фізичні та моральні страждання, змогла стати справжнім поетом. Вони з цікавістю дивилися презентацію творчості, слухали її вірші, сповнені добра, чистоти, глибоких роздумів, були зачаровані її піснями.

Щиро вітали поетесу з творчими перемогами, які вона досягла в 2018 році: Н. Зінченко стала переможцем в конкурсі на здобуття премії Дніпропетровської обласної ради та їй призначено стипендію Президента України для молодих письменників.

Діти разом з класним керівником Г. О. Сагайдак підготували буклет про Н. В. Зінченко, який разом з побажаннями здоров’я, добра, подальших успіхів подарували своїй талановитій землячці.