У Новомосковському районі відбувся конкурс «Міні – міс Перлинка-2019»

Нещодавно на сцені Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді засяяли маленькі «зірочки» Перещепинської об’єднаної територіальної громади, які разом з групами підтримки та глядачами поринули у світ казки.

Чарівниками свята стало журі у складі заступника перещепинського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ніни Степанівни Погорілої, головного спеціаліста з питань культури, спорту та роботи з молоддю Світлани Іванівни Бейник, методиста відділу освіти Олени Іванівни Погорілої, директора централізованої системи публічних бібліотек Юлії Миронівни Селіхової, організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Базового центру культури Валентини Сергіївни Козаченко та директора Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді Лідії Панасівни Плавуцької.

Дівчатка у візитці «Якби я була принцесою» ділилися мріями про те, щоб вони змінили у світі, демонстрували артистичні здібності у творчому номері «Ярмарок талантів», чарували грацією у дефіле з підручних матеріалів на тему «Мій улюблений казковий персонаж», перевтілювалися в улюблених «зірок» естради в конкурсі «Зірковий крок».

Після підрахунку балів журі вручало нагороди та присвоювало титули. Так, «Міні-міс Зіронька-2019» стала Єва Мазниця з Голубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Н. А. Чернявська), «Міні-міс Сяйво-2019» – Катюша Войт з Левенцівської ЗОШ (В. Г. Мартинюк), «Міні-міс Талант-2019» – Евеліна Черкашина з Миролюбівської ЗОШ (М. Б. Лаудін), «Міні-міс Грація-2019» – Альбіна Шкут з Перещепинського ООЗ №1 (Т. Г. Малиновська), «ІІ Віце-міс Перлинка-2019» – Софія Чорна з філії Перещепинського ООЗ №1 «Перещепинської ЗОШ №2» (Т. Г. Малиновська), «І Віце-міс Перлинка-2019» – Анастасія Харитоненко з Голубівської ЗОШ І-ІІ ступенів (С. А. Сторожук), а «Міні-міс Перлинка-2019» – Христина Вихрик з Керносівської ЗОШ (О. І. Жмур).

Для учасниць та їх батьків участь у конкурсі подарувала неповторні й приємні миті радості та щастя, які запам’ятаються на все життя, а для деяких дівчаток – це поштовх до початку власної сценічної кар’єри.

А. Заєць, культорганізатор ЦХЕТУМ.