Про відповідальність неповнолітніх та норми закону школярам розповіли Новомосковські поліцейські

16 березня поточного року  до учнів 5-х класів Королівської філії КЗ Миколаївської ЗЗСО завітали інспектори ювенальної превенції Новомосковського  районного відділу поліції. Під час уроку  поліцейські  обговорили з  школярами  причини та  наслідки підліткової злочинності,  роз’яснили права та обов’язки дітей.

Поліцейські долучилися   до виховного процесу навчального закладу, узявши участь у проведенні батьківських зборів. Батькам роз’яснили відповідальність за невиконання  обов’язків,  щодо виховання дітей або за вчинення насильства у сім’ї.

Днями раніше, інспектори ювенальної превенції  відділення поліції № 1 Новомосковського відділу поліції (Магдалинівка) спільно із службою у справах дітей  Личківської ОТГ  провели дружню зустріч  із  учнями  7-11 класів Личківської школи. Під час заходу правоохоронці та спеціалісти  по роботі із підлітками  надали рекомендації учням, про те, що робити в небезпечних ситуаціях,  як не стати  жертвами злочину, як захистити себе від негативного явища -  булінгу та де чекати допомоги.