Перший капремонт за 30 років: оновлена дорога поєднає Знаменівку Новомосковського району з павлоградською трасою

На Дніпропетровщині приводять до ладу головні автошляхи. Вперше за 30 років ремонтують і центральну вулицю Знаменівки Новомосковського району. Вона – частина дороги місцевого значення. Роботи – на завершальному етапі. Загалом підрядники укладуть 7,3 км нового покриття. Про це повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«На Дніпропетровщині нове життя отримують і траси національного значення, і місцеві автошляхи, – підкреслив Валентин Резніченко. – Приводимо до ладу дорогу в Знаменівці. Вона проходить селом і з’єднується з трасою Дніпро-Павлоград».

Вулиця Українська в селі Знаменівка давно потребувала ремонту. Місцеві кажуть, асфальту на ній майже не було. Лише ями в коліно. Власними силами «латали» їх. Та все одно водії губили колеса і підвіски автівок.

Дорогу в Знаменівці капітально ремонтують за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Вулицю побудували майже 30 років тому. Ще й таке знакове «прізвище» дали – Українська. Нарешті дочекалися її ремонту. Коли заїхала техніка, ми були на десятому небі. Це ж справжній капітальний БАМ!» – поділилася місцева Ганна Серчук.

Дорожники вже уклали вирівнюючий шар асфальту. Зараз улаштовують верхній.

«Зробимо і примикання, встановимо дорожні знаки. Розмітка буде із світловідбивачами – для безпеки руху в темний час», – сказав представник підрядника Михайло Небрат.

Новому покриттю радіють і місцеві водії, і приїжджі.

«Частенько доводиться бувати у Знаменівці по роботі. Раніше, через погане покриття, взагалі їздити сюди не хотілося. Тепер дорога чудова. Рухаюся нею із задоволенням», – розповів водій із Дніпра Олександр Самок.

Загалом відремонтують 7,3 км дороги.

 

За матеріалами прес-служби Дніпро ОДА