На Новомосковщині Перещепинська ОТГ готує заклади освіти до навчального року

Відділом освіти Перещепинської міської ради, що на Новомосковщині, активно продовжується підготовка закладів освіти громади до нового навчального року та до довгоочікуваної зустрічі зі школярами.

Наприклад на встановлення системи пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей у приміщенні комунального закладу освіти «Шандрівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - Дошкільний навчальний заклад «Перещепинської міської ради» в Шандрівському старостинському окрузі з міського бюджету направлено 1 151 345,47 грн.

Також з місцевого бюджету направлено значні кошти на поточний косметичний ремонт КЗО Левенцівська ЗОШ I-III ст. Михайлівського старостинського округу. Закуплено 11 комплектів комп’ютерного обладнання та комплектів меблів для облаштування комп’ютерного класу школи на суму 159 430 грн. Для спортивних занять та укріплення здоров’я дітей придбано 3 тренажери Орбітрек на суму 52 620 грн.

Для КЗО Перещепинський НВК Родина» та КЗО «Миролюбівський ЗДО «Дзвіночок» Голубівського старостинського округу громади закуповуються штори на вікна у кількості 65 шт. на загальну суму 21 125 грн.

Завчасно виділено кошти на обслуговування та ремонт шкільних автобусів для перевезення дітей та вчителів громади до місць навчання та роботи.

Та на багато чого іншого для організації навчального процесу у закладах освіти громади направлено фінансування з міського бюджету Перещепинської міської ОТГ.

З відповідними оголошеннями про проведення торгів можна ознайомитися на сайті публічних закупівель PROZORRO.