Новомосковців запрошують приєднатись до Сил територіальної оборони

На Дніпропетровщині триває набір до підрозділів Сил територіальної оборони. Можна вступити на службу кадровим військовим або резервістом. Що для цього потрібно і куди звертатися, розповіли в облдержадміністрації. 

«На Дніпропетровщині набір до підрозділів Сил територіальної оборони набирає обертів. Мешканці активно звертаються до територіальних центрів комплектування чи просто до командирів. Маємо багато охочих долучитися до національного спротиву», – зазначив начальник групи регіонального управління Сил територіальної оборони «Схід» Владислав Трифонов.

В області сформована Дніпропетровська окрема бригада Сил тероборони. У 7 районах – батальйони. Для проходження служби необхідно підписати контракт як кадровий військовий або резервіст. Для цього – звернутися до територіального центру комплектування, колишнього військкомату, в своєму районі. Можна зателефонувати на «гарячу лінію» Командування Сил територіальної оборони: 0 800 507 028.

«Той, хто підписав контракт резервіста, у мирний час продовжує працювати на своїй роботі, вести звичний спосіб життя. Його викличуть на службу в разі необхідності», – розповіла начальниця управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОДА Ірина Федорчук.

І додала: резервісти обов’язково долучаються до всіх зборів, навчань та тренувань.

Більше про Сили територіальної оборони – тут.