Новомосковський центр зайнятості провів інформаційний вебінар

Нещодавно у Новомосковському міськрайонному центрі зайнятості відбувся інформаційний вебінар, присвячений питанням провадження власного бізнесу  за участю представника АБ «УКРГАЗБАНК».

Вебінар проходив онлайн, на основі платформи Zoom. У вебінарі прийняли участь 10 клієнтів центру зайнятості, яких цікавить відкриття власної  справи та можливість змінити статус «безробітного» на статус «роботодавця».

На вебінарі розглядались питання, які найбільш актуальні для підприємців-початківців.  З чого починається бізнес? Де брати ресурси для організації власної справи?  Розглянули складові бізнес-плану та планування підприємницької діяльності .

Начальник відділу 175/03 АБ»УКРГАЗБАНК» Сайфієва Кристина презентувала  програму «Доступні кредити для бізнесу 5-7-9 %», як варіант пошуку стартового капіталу. Залучення інвестиційних та кредитних ресурсів під  допустимий відсоток є гарною можливістю для відкриття та існування стартапів малого та середнього бізнесу.

У клієнтів Новомосковського центру зайнятості було багато питань, щодо умов кредитування, застави кредиту та  можливість отримання кредитів не тільки, як підприємці, але й  як  приватні особи.

Підвели підсумки, розглядаючи можливі ризики, які можуть очікувати підприємця на початку його діяльності, умови вірної оцінки матеріальних та фінансових можливостей майбутнього підприємництва. Наголосили на сприянні у відкритті власної справи державної служби зайнятості.