Новомосковський міськрайонний центр зайнятості інформує роботодавців

Новомосковський міськрайонний центр зайнятості інформує роботодавців міста та району, щодо форми звітності № 1-ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні». Згідно повідомлення  центру зайнятості, за 4 квартал 2020 року цю форму необхідно подати не пізніше 15 січня 2021 року.

Суб’єкти господарювання, які :

-надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні,

-здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців,

-надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

У разі наявності у суб’єкта господарювання філій, представництв, відділень, інших відокремлених підрозділів, форма звітності № 1-ПА подається таким суб’єктом господарювання за результатами здійснення діяльності усіх його підрозділів.

Форма звітності № 1-ПА подається щоквартально міським, районним і міськрайонним центрам зайнятості не пізніше 15 числа місяця після звітного кварталу.

У разі якщо останній день строку припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, днем закінчення строку подання звіту є перший після нього робочий день.

Форма звітності №1-ПА (квартальна) "Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб'єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні", а також Порядок подання форми звітності 1-ПА затверджено Наказом Міністерства соціальної політики України від 03.06.2019 р. №851 (зареєстрований в Мін'юсті 02.07.2019 р. за №717/33688)

За додатковою інформацією звертайтеся до Новомосковського міськрайонногоцентру зайнятості: м. Новомосковськ, пл. Перемоги, 8, каб. 5, тел. (0569)380347.