На Новомосковщині у Центрі художньо-естетичної творчості учнівської молоді відбувся день відкритих дверей

15 вересня традиційно відчинив двері Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді Перещепинської міської ради.

Святковий настрій відчувався вже у фойє закладу, де гості могли побачити яскравий колорит робіт вихованців гуртків декоративно-ужиткового мистецтва (керівник І. О. Майстренко) та фотовиставку гуртка «Анімаційне мистецтво» (С. Г. Баштаненко).

Не передати словами теплу атмосферу, яка панувала у глядацькому залі, заповненому дітьми та батьками шанувальників мистецтва. Бурхливими оплесками зустрічали вони вихованців закладу з статусом дипломантів міжнародних та всеукраїнських конкурсів, милувалися виконанням концертних номерів, підготовлених професійними керівниками гуртків Л. А. Олійник, А. В. Заєць, К. О. Казимировою, Л. В. Пилипенко.

Багато теплих слів та щирих побажань прозвучало від шановних гостей. Подяки кращим керівникам гуртків від перещепинського міського голови В. І. Савєльєва за професіоналізм, сумлінну працю, високий рівень педагогічної майстерності, наявність власної системи роботи з дітьми вручила його заступник з питань виконавчих органів влади Н. С. Погоріла, котра побажала вихованцям та викладачам закладу міцного здоров’я й результативного навчального року, підкресливши, що жоден масовий захід Перещепинської ОТГ не залишається без активної участі вихованців ЦХЕТУМ і його керівників. Ніна Степанівна з радістю пригадала свої насичені мистецтвом роки, проведені у закладі, та побажала підростаючому поколінню, аби їхні заняття були не менш яскравими і цікавими.

Голова піклувального товариства Валентина Миколаївна Приходько та Тетяна Вікторівна Саган від імені батьків вихованців тепло привітали творчий колектив Центру творчості та висловили впевненість у дружній співпраці.

Директор ЦХЕТУМ Лідія Панасівна Плавуцька побажала працівникам закладу вдячних вихованців, гуртківцям – насолоджуватись кожною хвилиною спілкування з наставниками, які ведуть їх до творчого визнання, а батькам – віри, спокою і впевненості у своїх талановитих дітях. Вона виділила креативних фахівців своєї справи, матусь Валентину Сергіївну Козаченко та Віту Олегівну Юшкевич, які допомагали створити особливу мальовничу атмосферу свята, а міській владі подякувала за збереження закладу та постійну підтримку в організації і проведенні гурткової, методичної і культурно-масової діяльності.

Тож нехай і надалі творчість оновлює і гармонізує, нові плани, задуми та сподівання втілюються у життя на радість глядачам, батькам та вихованцям, а щасливе дитинство ще більше втішає та славить нашу неньку-Україну.