На Новомосковщині з 1 квітня розпочато весняний призов на строкову військову службу

Згідно з українським законодавством, призовники, які отримали повістку з теритріального центру комплектування та соціальної підтримки зобов’язані прибути до призовної дільниці в термін, вказаний у повістці. При цьому в Законі зазначено, що неотримання повістки з будь-яких причин не є підставою для ігнорування призову. Отже, як тільки в країні оголошено про початок нового призову в армію, громадянам дається 10 днів на добровільну явку у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. У ході проведення чергового призову зміна місця військового обліку громадян призовного віку не допускається, за винятком підтверджених відповідними документами випадків.

Кримінальна відповідальність за ухилення від призову на строкову військову службу передбачає обмеження волі на строк до 3-х років.

Чекаємо на Вас, призовники, справжні чоловіки у Новомосковському об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки за адресою: м.Новомосковськ, вулиця Калнишевського, 18

Омтцк Та Сп Новомосковський