Мер Новомосковська розповів про ситуацію у місті на ранок 12 серпня

Доброго ранку, ми з Новомосковська!

Ординці продовжують воювати з мирними мешканцями, хаотично обстрілюючи прифронтові населені пункти з усіх видів озброєнь. Роблять усе, щоб у нас здали нерви і ми затремтіли й здалися. Але нам навпаки потрібні витримка й холодний розум.

Звучать тривоги, летять ракети, але завдяки нашим ЗСУ значна їх частина «втомлюється» ще під час польоту. Дякуємо ППО за майстерність, а воїнам інших видів і родів військ, територіальної оборони – за стійкість!

Місто працює в штатному режимі воєнного часу.

Всі виникаючі питання в життєдіяльності Новомосковська вирішуємо оперативно.

Без зволікань втілюємо в життя ідею облаштування в дворах багатоповерхівок колонок для води. Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва вже оголосило аукціон на визначення підрядника, який буритиме свердловини. Наразі триває прийом пропозицій від учасників аукціону. Наголошую, що це буде вода для господарських потреб. Без додаткової обробки вживати її не можна. Ця вода стане в нагоді городянам не лише в період воєнного стану на випадок можливого пошкодження мереж централізованого водопостачання російськими окупантами, а й у мирному повсякденному житті. Наприклад, для санітарних потреб на період аварій на мережах. Це теж важлива складова комфортного проживання, до чого ми й прагнемо.

Не розслабляємося. Фронту потрібний міцний тил.

Гарного завершення робочого тижня.

Спокійного всім дня.

«Все буде добре для кожного з нас!
Все буде добре, настане наш час!»🇺🇦