Мер Новомосковська розповів про ситуацію у місті на ранок 29 червня

Доброго ранку, ми з Новомосковська!

Спокійна ніч. Дякуємо ЗСУ!

Обласний центр оговтується після вчорашніх варварських ракетних ударів. Шість ракет рашистів було спрямовано по Дніпропетровщині, чотири з них ППО збила, але дві все ж долетіли до Дніпра, вцілили в СТО і по залізниці. Під завалами продовжують шукати людей, поїзди рухаються з затримкою, але залізничники, як завжди, швидко ремонтують пошкоджену інфраструктуру.

Щойно Україна погодила від завтра, з 30 червня, почати комерційний експорт електроенергії до Європи, як одразу російські окупаційні війська вдарили по Криворізькій ТЕС. Бо експорт електроенергії з України може замістити 17% поставок російського експорту газу до Євросоюзу. І після цього варвари продовжують заявляти, що цілять виключно по військових об’єктах…

На саміті НАТО, який триває, звучить обнадійливе: «росія не може і не повинна перемогти, ми продовжимо допомагати Україні!»

На Донбасі дуже гаряче, але наші воїни стримують ворога.

Допомагаємо ЗСУ, переселенцям і соціально незахищеним новомосковцям.

Продовжуємо наводити порядок у місті. Тривають поточні ремонти доріг. Комунальники забезпечують не лише надійне функціонування мереж, а й прибирають, створюють в рамках нинішніх можливостей затишок і красу по місту – я переконаний, що це також допомагає новомосковцям і біженцям справлятися з надмірною знервованістю, пов’язаною з війною.

В соцмережах – нові російські фейки. На жаль, дехто сприймає їх за чисту монету й ставить лайки, робить репости. Користуйтесь лише перевіреною інформацією, не допомагайте ворогові підривати довіру до ЗСУ, до керівництва країни, до органів місцевого самоврядування, підривати нашу віру в перемогу.
Це стосується і місцевих фейкометів, які розповсюджують неправдиву інформацію про стан справ в місті і яким не важливо посилатися на факти, а важливо закинути пусті звинувачення в «зраді і всепропало». Читайте новини лише з надійних джерел, щоб не споживати вигадки й відверту брехню.

Віримо в перемогу, у вигнання кожного росіянина, який прийшов на нашу землю вбивати.

Тримаймося! Єдність є нашою суперсилою. Пліч-о-пліч - до перемоги!

Слава Україні!🇺🇦