Мер Новомосковська розповів про ситуацію у місті на ранок 2 червня

Доброго ранку, ми з Новомосковська!

Ворог гатив ракетами по території України і вдень (це вони так вітали наших дітей зі святом), і вночі. Новомосковськ не постраждав. Дякуємо ЗСУ!

Окупанти вели повітряну розвідку над Дніпропетровщиною на кордоні з Херсонською областю. Щось замишляють, кляті. Три ракети прилетіли по Синельниківському району, інформація про руйнування і постраждалих уточнюється.

В місті ситуація контрольована.

Все працює і всі, хто бажає – теж працюють.

Привітали діточок з Днем захисту дітей. Масових заходів з міркувань безпеки не проводили – вони зараз заборонені. Головну увагу приділили дітлахам з родин переселенців.

Із задоволенням спостерігав за матчем нашої збірної, яка вчора обіграла Шотландію й вийшла в плей-оф відбору на Чемпіонат світу-2022. Дві години позитивних емоцій були не зайвими. Зарядився )))

Звертаю увагу городян на необхідність дотримання заходів безпеки не лише під час сигналів тривоги, а й під час вибриків примхливої погоди. Вже кілька днів навколо Новомосковська крутяться ливні з громом, градом і поривами вітру. Поки що шквали наше місто оминули, але… Не ховайтесь під деревами й будівлями – зверху може прийти небезпека. Не паркуйте автомобілі під зеленими насадженнями. Бережіть себе і своє майно.

Добрих нам усім новин з фронту!

Віримо в наших військових!💙💛

Доброго всім спокійного дня!🇺🇦