«Комсервис Новомосковськ» придбає дуже потрібну для міста спецтехніку

Міськвиконком Новомосковської міської ради планує надати дозвіл комунальному підприємству «Комсервис Новомосковськ» придбати у лізинг поливально-посипальну техніку.

Враховуючи критичний рівень зносу спеціалізованої техніки, обмежені можливості міського бюджету та власних коштів комунальних підприємств, що не дозволяють вчасно й у достатній кількості здійснювати придбання спеціалізованої техніки для забезпечення благоустрою міста, керуючись ст.806-808 Цивільного Кодексу України, Законом України «Про фінансовий лізинг», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Новомосковська міська рада хоче надати дозвіл комунальному підприємству «Новомосковський Комсервіс» Новомосковської міської ради на укладання договору фінансового лізингу для придбання машини дорожньої комбінованої «МДКЗ-12-00» з правом викупу на суму, що не перевищує 3 500 000,00 грн. з ПДВ (три мільйони п’ятсот тисяч грн. 00 коп.) з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» на таких умовах: авансовий платіж - 20% від суми договору фінансового лізингу; відсоткова ставка - 19 % річних у гривні від залишку на тіло лізингу; строк лізингу - 60 місяців; погашення лізингових платежів та відсотків - щомісячно рівними частинами, відповідно до графіку платежів, підписаного сторонами; страхування - згідно з тарифами акредитованої страхової компанії ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».

Машина комбінована МДКЗ спрямована для утримання доріг з асфальтовим і бетонним покриттям. Оснащується різним навісним обладнанням: для поливу доріг, тротуарів, зелених насаджень; для посипання доріг абразивними матеріалами, сіллю під час ожеледиці; для очищення доріг від снігу та льоду.