Завдяки мультидисциплінарній команді Новомосковський терцентр краще надає послуги

У територіальному центрі соціального обслуговування м. Новомосковська створена та працює мультидисциплінарна команда до складу якої входять: соціальний робітник, соціальний працівник, перукар, сестра медична, психолог, сестра медична з масажу, організатор з культурно-дозвіллєвої діяльності та швачка.

Мультидисциплінарна команда здійснює виїзд по м. Новомосковськ за запитом отримувача послуг.Послуги надаються за згодою осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, а також залежно від індивідуальних потреб та порядку їх надання. Спеціалісти мультидисциплінарної команди докладають максимальних зусиль, аби підтримувати та здійснювати наближення комплексу різних видів послуг за місцем проживання тих, хто їх потребує.

Працівниками територіального центру проводиться аналіз потреб осіб, яким необхідне соціальне обслуговування мультидисциплінарною командою. Згідно плану–графіку роботи команди здійснюється виїзд, визначається склад команди.

«Звертаємо Вашу увагу, з метою попередження шахрайства під виглядом осіб, які представляються працівниками соціальних служб та благодійних організацій, закликаємо бути уважними та вимагати посвідчення особи. Кожен працівник нашої установи має посвідчення з кольоровим фото та печаткою установи», - зазначає адміністрація Терцентру.