ДТЕК Дніпровські електромережі інвестував понад 29 млн грн в енергоінфраструктуру Новомосковська

Надійне електропостачання для жителів Новомосковська: у 2020-му році ДТЕК Дніпровські електромережі інвестував понад 29 млн грн в енергоінфраструктуру міста. Для збільшення потужності та підвищення надійності в електромережах фахівці компанії встановили 9 нових трансформаторних підстанцій. Оновили понад 80 кілометрів ліній та проклали нову кабельну мережу, яка допоможе забезпечувати сталим електроживленням жителів середмістя. А також реконструювали будівлю РЕМ, відкривши сучасний та комфортний Центр обслуговування клієнтів.

ДТЕК діє в інтересах України забезпечує надійність електропостачання та комфорт клієнтів. У Новомосковську цього року провели велику роботу з модернізації та оновлення ліній та обладнання. Все для того,  щоб в оселях містян завжди було світло, тепло та затишно.

Протягом року фахівці компанії оновили  понад 80 кілометрів ліній, модернізували  46 трансформаторних підстанцій. Замінили на більш надійні та сучасні самоізольовані проводи на аварійних ділянках ліній та встановили нові опори.  А також побудували 9 нових комплектних трансформаторних підстанцій, які забезпечать якість живлення та знизять ризик аварійних відключень для 600 сімей – жителів міста та п’яти сусідніх сіл.

«ДТЕК Дніпровські електромережі системно модернізує енергетичну інфраструктуру Новомосковська. Цього року, зокрема, реалізували великий проєкт – побудували нову високовольтну  кабельну лінію 35кВ до  підстанції "Новомосковська міська-35", яка забезпечуватиме електроживленням мешканців центрального району міста. Для цього демонтували стару повітряну мережу, металеві опори, а замість них проклали під землею більш надійну сучасну високовольтну кабельну лінію.  А ще оновили лінії низької напруги 0,4 кВ, які безпосередньо живлять оселі  жителів Новомосковська», – зазначив генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук.

На базі Новомосковського РЕМ виділено та відремонтовано приміщення для Павлоградського Центру обслуговування клієнтів  ДТЕК Дніпровські електромережі. До послуг жителів – оновлений офіс з просторими залами та новими меблями.

В рамках реалізації політики сталого розвитку ДТЕК у Новомосковському РЕМ системно працюють над правильним сортуванням та роздільним збором відходів, що утворюються. А також реалізують програму орнітологічної безпеки. У 2020-му році на базі підприємства побудували майданчик для зберігання резервних трансформаторів. А також встановили 10 платформ для гнізд лелек.

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.