Дніпро ОДА закупила нове обладнання для шкільних їдалень Новомосковського району

На Дніпропетровщині для 30 шкільних їдалень закупили нове обладнання та меблі з нержавіючої сталі. Кошти на це виділили з державного та місцевих бюджетів. Наразі уклали договори на закупівлю обладнання для 16 шкіл Дніпра та 2 шкіл Жовтих Вод, по 2 школи Новомосковського району, Васильківської та Криничанської громади, по одній – Божедарівської, Роздорської, Миколаївської, Юр’ївської та Широківської ОТГ.

Загалом до кінця 2020 року 73 школи області закуплять нове обладнання для харчоблоків. На це з держбюджету навчальні заклади отримали понад 32,7 млн грн. Головна вимога – співфінансування з місцевих бюджетів.

Усього до кінця 2020 року оновлять обладнання для харчоблоків у навчальних закладах Дніпра, Кривого Рогу, Жовтих Вод, Нікополя, Вільногірська, Криворізького, Новомосковського, Петриківського, Петропавлівського, Покровського та П’ятихатського районів. Також – Апостолівської, Богданівської, Нивотрудівської, Аулівської, Божедарівської, Васильківської, Криничанської, Покровської, Роздорської, Томаківської, Верхньодніпровської, Миколаївської, Іларіонівської, Широківської, Юр’ївської, Любимівської та Личківської громад.