Військовослужбовці 93-ї бригади вибороли перемогу на змаганнях з боксу

Протягом двох днів захисники України боролися за звання кращих на боксерському рингу. 26 -27 листопада 2020 року на базі 92-ї ОМБр відбувалась першість Оперативного командування «Схід» Збройних Сил України з боксу. Команда боксерів 93 бригади Холодний Яр, що розташована у смт. Черкаське Новомосковського району, виборола першість на змаганнях Оперативне командування «Схід» Збройних Сил України.

Перевірити суперників та продемонструвати власну підготовку приїхали команди понад 10 військових частин оперативного командування.

Змагання проводились за олімпійською системою – «на вибуття», у чотирьох вагових категоріях. Кожен поєдинок мав свій характер, а кожен спортсмен – свій почерк, адже серед учасників були і майстри спорту і кандидати в майстри спорту.

Побратими щиро вболівали один за одного та підтримували. Суддівська команда – фахівці вищого рівня – чітко та виважено тримали руку на пульсі. Фінальні бої були надзвичайно видовищні і водночас напружені, адже боксували кращі з кращих.

Як зазначив начальник фізпідготовки і спорту оперативного командування  «Схід» підполковник Євген Коробка, - «Такі змагання – це можливість для хлопців проявити себе, продемонструвати свій рівень фізичної підготовки, а також стимул для інших. Вважаю, що свято боксу вдалося. Сподіваюсь, переможці не підведуть у наступному етапі: на чемпіонаті Сухопутні війська ЗС України!».

У командному заліку, переможне І місце між собою поділили  боксерів 93-ї бригади Холодний Яр та артилеристи «Запорізької  Січі»   в них однакова кількістю очок), на сходинку нижче - команда господарів.

У кожній ваговій категорії були визначені володарі «бронзи», «срібла» та «золота», які  отримали виборені медалі та почесні  грамоти.